Buurtkeuken

Viscake perron36

Ingrediënten
-Pakje koolvisfilet, 4 stuks (vriezer)
-1 prei, eetlepel kappertjes, ansjovisfilet, verse roomkaas of creme fraiche, viskruiden, klein gesneden augurkje en 3 a 4 eieren.

Bereiding
- Prei en ansjovis even aanbraden tot de ansjovis is "gesmolten"
- Ontdooide koolvis even meebakken en losroeren.
- Kappertjes, viskruiden en augurkje toevoegen en even goed doorroeren
- Roomkaas of creme fraîche erdoor roeren.
- Beetje af laten koelen en de eieren toevoegen

4 á 5 schaaltjes invetten en het mengsel verdelen
Eventueel een paar gamba's erin "verstoppen"
In de oven bakken bij ca 200°C, 40 á 45 minuten.
Even laten rusten voor serveren.

# # # # # # # # # # # # # # # # #

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg