Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

thief-caught-cctvZondagnacht is er ingebroken bij de Coop supermarkt aan de Paterswoldseweg.
Rond half 5 zijn 4 mannen de winkel binnengedrongen door de schuifdeur te forceren. Ze zijn er met een buit van rookwaren vandoor gegaan. De gealarmeerde politie heeft niemand meer aangetroffen, maar er zijn wel sporen en beelden van de inbraak via de beveiligingscamera's.
Er wordt een nader onderzoek ingesteld.
Vandaag worden de schuifdeuren weer gerepareerd.

Zie ook: OogTV Stadsnieuws

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook