Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

greenwheelsNiet iedereen heeft een auto of wil er een hebben. Met Greenwheels deel je een auto met meer mensen en dat scheelt in ruimte en kosten. Ook in onze buurt staat al een poos zo'n knalrode Greenwheels auto.

Hij heeft een eigen vaste parkeerplek aan de Paterswoldseweg (bij snackbar de Zeeheld). Dat is reuze handig, maar de plek wordt regelmatig bezet door andere auto's, waardoor de auto niet kan worden teruggezet na een huurperiode.
In overleg met Greenwheels en de gemeente is gekeken hoe dat probleem kan worden opgelost.
Voorlopig is de plek opnieuw gemarkeerd met een witte belijning naast het al aanwezige "autodate" parkeerbordje.

Meer weten over het autodeelconcept van Greenwheels? Kijk opĀ www.greenwheels.nl


BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook