Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

kerstbomenDe kerstboom die deze groene kerst het Badhuisplein versierde was heel verantwoord ecologisch geteeld en door ons gehuurd (zie vorig nieuwsbericht). Hij is inmiddels via TuinInStad met de andere bomen terug naar zijn overzomeringsplek  'de Tuinen van Weldadigheid' in Veenhuizen. 
Daar worden ze herplant in drie rijen achter elkaar aan de rand van de akker, tegenover de ingang van de tuin. Een mooie beschutting tegen de wind. Er zijn 144 bomen teruggekomen; met de nieuwe aanwas erbij zijn er dan in totaal 207 die de komende kerst weer sfeer kunnen brengen. Tot het zover is kunt u ze ook zelf een bezoek brengen.
* Voor openingstijden, kijk op: www.detuinenvanweldadigheid.nl.
* Informatie over TuinInDeStad: zie www.tuinindestad.nl

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook