Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

De in oktober vorig jaar aangekondigde reorganisatie bij tabaksfabrikant BAT Theodorus Niemeyer kan doorgaan. De vakbonden zijn na onderhandelingen accoord gegaan met een sociaal plan voor de circa 30 medewerkers die moeten vertrekken.
Reden voor de reorganisatie is de overdracht van een deel van de productie naar een Engelse fabriek en het vergroten van de efficiency. Er zijn na deze reorganisatie nog iets minder dan 300 mensen in dienst bij Niemeyer.

Bron: OOGtv

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook