Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.


Prachtige foto over onze buurt in winterse stemming!
Uitzicht vanuit de flats boven de Coop met op de voorgrond de daken van de Kleine Badstraat, daarachter de Oosterbadstraat en de gevelrij is de achterkant van de Marwixstraat. Op de achtergrond de 3 torens in het centrum van de stad, v.l.n.r. de toren van het Academiegebouw, de der Aa kerk en de Martinitoren.
(Foto gemaakt door André Salters, klik hier voor een groter formaat)
Ook een mooie foto gemaakt? Mail die aan de redactie, dan zetten we hem op de site.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook