Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

WinterwandelingVeel mensen hebben het afgelopen weekend genoten van het winterweer. Op de schaats, maar ook de buurtwandelclub trok er op uit.
Vanuit Noorderhoogebrug maakten we een mooie wandeling door de witte Koningslaagte eindigend met koffie in de Buitenplaats Reitdiep van het Groninger Landschap.  Zie de fotoimpressie (klik op de kleine foto).


De volgende keer ook meelopen?
Op zaterdag 10 maart vertrekken we weer om 9.30 vanaf het Badhuisplein.
Met goede schoenen en een paar boterhammen maken we dan weer een mooie tocht.
Voor meer informatie en routesuggesties kun je contact opnemen met Yvonne.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook