Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Croissanterie Bij de sluisAan het water van Zuiderhaven is sinds afgelopen donderdag Interieur croissanterie Bij de sluis1 maart Croissanterie Bij de sluis geopend.
Geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 10 uur tot 18 uur (donderdag tot 21, zaterdag tot 17 u).
Eigenares Christina verkoopt er broodjes in diverse smaken, maar ook donuts, kaasbroodje en muffins zitten in het assortiment.
Specialiteiten zijn broodjes met namen als Bij de sluis, de brugwachter en ketelbinkie. 
Natuurlijk kun je er ook een koffie, thee of frisdrank bij krijgen.
Alles is geschikt om mee te nemen (buiten op een bankje aan het water), maar ook ter plekke kun je alles verorberen aan een van de tafeltjes met uitzicht op de drukte op de weg of het water. 

Een mooie aanwinst voor onze buurt!  

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook