Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Badstraten Birma Boeken BeursAanstaande donderdag 26 april is er van 17 tot 19 uur weer een 

Birma Boeken Beurs


Buurtbewoonster Jacky Meester organiseert een boekenbeurs in het Badhuis
waarvan de opbrengst ten goede komt aan een weeshuis in Birma.
In de laatste kwartaalnieuwsbrief heeft ze over de achtergrond wat meer verteld
(Klik hier om het nog na te lezen). 

Hoe werkt het? 
Heeft u mooie liefst recente "uitgelezen" boeken (of DVD's) dan kunt u die inbrengen. U kunt dan andere mooie boeken kopen tegen een plezierige prijs. Het resultaat is dan: een goede bestemming voor uw gelezen boeken, voor weinig geld een voorraadje nieuw leesvoer en een mooie ondersteuning van het project van Jacky. Zij gaat de opbrengst deze zomer persoonlijk in Birma afleveren.
Tijdens de boekenbeurs is ze ook altijd bereid meer over het project te vertellen.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook