Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

thumbs-down-smiley-mdHet was gisteren een prachtige zonnige Koninginnedag.
In onze buurt waren geen activiteteiten  georganiseerd maar met de
vele passanten richting het spoor dan wel het centrum was het toch
aardig oranje gekleurd.

Helaas hebben onbekenden 's nachts de nieuwe jonge walnootboom op het Badhuisplein vernield. In de ochtend bleek dat de boom totaal was afgebroken boven de 3 ondersteuningspaaltjes.
Echt een heel troosteloos gezicht.
Het is onwaarschijnlijk dat het restant nog weer tot een bloeiend geheel zal uitgroeien.
De boom was geplaatst op initiatief van een aantal buurtbewoners in het kader van het project Eetbare Stad. Daarmee moeten er meer eetbare bomen en struiken in de stad verschijnen.
Of er vanuit dit project een nieuwe boom kan komen is nog onbekend.

Lees meer over de Eetbare Stad en de eerdere activiteiten in onze buurt onder de naam Eetbare Buurt.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook