Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

bevrijdingsfestivalOp 5 mei 2012 wordt in het Stadspark in Groningen gevierd dat 67 jaar geleden een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Buurtbewoner Joachim de Vries heeft meegewerkt aan een promotiefilm voor het Bevrijdingsfestival in Groningen. 
Hij maakt deel uit van het jonge videocollectief WERC die door Bevrijdingsfestival Groningen zijn gevraagd om een video te maken rond het thema van dit jaar "Bevrijding geef je door".

Klik hier om het filmpje met muziek van The Kyteman  Orchestra te zien.
Lees hier meer over hoe WERC te werk is gegaan. 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook