Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

nieuwe walnootboomDankzij een snelle actie van Daantje Smit is het trieste beeld van de afgebroken walnootboom verdwenen.
Die boom was pas vorig jaar december geplaatst in het kader van Eetbare Buurt (een subsidie van de gemeente na een aanvraag ondersteund door een groep buurtbewoners). Daan heeft na koninginnedag contact opgenomen met de dhr Stiekema van de gemeente en inmiddels is door de firma DonkerGroen (dhr Mulder) een nieuwe boom geplaatst.

Hoera voor de heren Stiekema en Mulder en Daantje Smit voor deze actie !
DonkerGroen heeft de boom geplaatst en ons ook bijgaande foto van het resultaat gestuurd.  Daarop is ook te zien dat deze boom zelfs al blaadjes heeft.

Klik op de foto voor een grotere uitvoering.
Lees hier meer over de eerdere activiteiten rond de Eetbare Buurt.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook