Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

bat beneluxTheodorus Niemeyer is het grootste bedrijf in onze buurt. Het was al weer enige tijd geleden dat de buurtvereniging op bezoek was bij deze buurman.
Hoog tijd om weer eens langs te gaan. 
Gesproken is over de werkgelegenheid, de toekomst van het kantoorpand en het (vracht) verkeer over de Paterswoldseweg tijdens de herinrichting en daarna. 

Lees hier het verslagje wat van het gesprek is gemaakt.
Hoe u als buurtbewoner Niemeyer kunt bereiken per telefoon of e-mail kunt u nalezen op de Buurtbedrijvenpagina.
De informatie van Niemeyer heeft ook een directe link in het menu van de website:
zie Buurtgids ... > Niemeyer tabaksfabriek

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook