Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Een 24-jarige vrouw uit Groningen is vrijdagavond op de Paterswoldseweg beroofd van haar telefoon. De vrouw fietste in de richting van de Koeriersterweg. 
Kort voor de spoorwegovergang merkte zij dat er iemand dichtbij haar fietste. De onbekende mannelijke fietser pakte haar telefoon af en ging er vervolgens vandoor.
De vrouw probeerde hem nog te achterhalen, maar tevergeefs. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden bij de politie in Groningen via 0900-8844 
Bron: Twitter en www.gezinsbode.nl

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook