Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

kastanjes bij de sluisDe kastanjebomen Bij de Sluis zijn nog in goede doen. Dat blijkt uit de jongste inventarisatie van de gemeente van de gezondheid van de kastanjebomen in Stad.

Sinds een sterke uitbraak van de kastanjeziekte in 2011 controleert de gemeente de ruim 1800 kastanjes in haar beheer 3 keer per jaar op hun gezondheid.
Bij de jongste controle in juni waren 37 bomen in slechte conditie. De remedie is sterk terugsnoeien (kandelaberen) (7 bomen) of kappen (30 bomen). Vanaf aanstaande maandag wordt hiermee begonnen. 

Lees er meer over op de website van de gemeente.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook