Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

fase 2

Vanaf maandag 13 augustus start fase 2 van de werk-omleiding
zaamheden aan de Paterswoldseweg. 

Gedurende de komende 4 weken is de rijbaan aan de oostkant (dat is de kant van onze buurt) afgesloten voor verkeer. Ook de parkeervakken aan die kant van de straat zijn dan niet beschikbaar. Voor het autoverkeer betekent dat voor de richting stad in omrijden via de Parkweg, het Emmaviaduct en de Eeldersingel.

Het is niet duidelijk of het fietspad wel toegankelijk blijft, zo niet dan zal er een omleiding worden aangegeven (vermoedelijk via de Westerbadstraat of over Niemeijerstraat en de Marwixkade.
Inmiddels heeft de gemeente via Twitter laten weten dat het fietspad open blijft. 

De vuilcontainers blijven in overleg met de milieudienst zoveel mogelijk in bedrijf. 
Als dat even niet kan komt er een sticker op: dan mogen de zakken er zolang naast worden gezet.

Vragen of klachten?
Aannemer Beugel heeft een bouwkeet op het voormalige Nelfterrein net over het spoor (de uitvoerder is dhr Wolbink). Op vrijdagen van 10-11 uur is daar ook dhr van der Laan van de gemeente aanwezig. Daar kunt u terecht met uw vragen. 
Ook de webredactie en buurtvereniging hoort het graag als u iets kwijt wilt over de werkzaamheden (klachten, maar ook goed nieuws).

Lees ook eerdere berichten over de Paterswoldseweg 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook