Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

parkeervakken bij KuiterDe werkzaamheden aan onze kant vorderen gestaag. Het passeren van de Paterswoldseweg de stad in is meestal mogelijk, de verboden in te rijden borden worden genegeerd (en dat wordt gedoogd). Als de doorgang echt is geblokkeerd wordt de Westerbadstraat als sluiproute gebruikt wat overlast (en risico's voor fietsers en voetgangers) geeft.

Het trottoir en het fietspad zijn wel gewoon te gebruiken. Momenteel liggen de tegels bij Cafe Ons Moeke er wel uit. Op de foto's (zie het webalbum) is te zien dat het meeste breekwerk klaar is. Volgens de planning wordt in het weekend van 8 en 9 september de finale afsfaltlaag aangebracht, dan is de straat in beide richtingen afgesloten.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook