Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

kanoor niemeijer

Sinds kort staat er een bord Te koop/te huur in de tuin van het kantoor van Niemeyer. Gaat de fabriek vertrekken uit onze buurt?

Nee, sinds het verdwijnen van een groot aantal administratieve functies naar het landelijke hoofdkantoor van moederbedrijf BAT worden de overgebleven taken steeds meer uitgevoerd vanuit kantoorruimte in het fabriekscomplex.
Daarom staat het pand te koop (of te huur).
Als het wordt verhuurd wordt, blijft het waarschijnlijk een kantoorfunctie houden. Als het verkocht wordt is het aan de nieuwe eigenaar om te bepalen wat er met het pand gaat gebeuren. Dan kan het zijn dat het een andere bestemming krijgt, daar heeft Niemeyer echter geen invloed op.
Meer weten? neem contact op met Niemeyer

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook