Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

NiemeyerDinsdag 4 september werd door een storing bij tabaksfabrikant Niemeyer een hoeveelheid tabaksstof over de omgeving verspreid. Medewerkers hebben geinventariseerd waar tabaksdeeltjes zijn aangetroffen en aan de bewoners van die straten zijn in een brief excuses aangeboden en de mogelijkheid op kosten van Niemeyer de ramen te laten lappen en de auto te laten wassen. Een aantal buurtbewoners heeft hiervan gebruik gemaakt.

Wat is er in de fabriek gebeurd? Het probleem ontstond bij een cycloon (een soort centrifuge) waarbij lichte tabaksdeeltjes (afvalproduct) per ongeluk de schoorsteen zijn uitgeblazen. Niemeyer heeft een onderzoek naar de oorzaak ingesteld en het systeem zodanig aangepast dat het in principe niet weer kan voorkomen.

In het Dagblad van het Noorden is ook nog over de storing gepubliceerd.
Wie nog vragen of opmerkingen heeft kan contact opnemen met Niemeyer

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook