Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

asfaltering

De werkzaamheden rond de herinrichting van de Paterswoldseweg zijn in het weekend van 8 en 9 september afgerond. Daarvoor is de weg zaterdag en zondag afgezet geweest. Zaterdag overdag waren er echter geen activiteiten, waardoor veel auto's toch maar de blokkades negeerden.
Vanaf 18 uur 's avonds is begonnen met het bewerken van het kruispunt op de kop van  Paterswoldseweg. Dit gaf veel lawaaioverlast tot na middernacht. Omdat er ook geen aanduiding op de Emmasingel was over het geblokkeerde kruispunt reden veel auto's tegen een blokkade op en probeerden op verschillende manieren via de Badstratenbuurt langs de werkzaamheden te komen. Later op de avond is het kruispunt afgezet met hekwerken.

Op zondag is de nieuwe asfaltlaag aangebracht en aan het eind van de middag de nieuwe belijning. 

De vervanging van de gasleiding die gelijktijdig zou worden uitgevoerd bleek omvangrijker dan verwacht. Daarom zijn er aan de westzijde van de Paterswoldseweg nog graafwerkzaamheden in uitvoering en is het fietspad en voetpad deels afgesloten
Op de oostzijde van de Paterswoldseweg (onze kant) zijn de opengelegde stukken voetpad opnieuw gestraat, waardoor de oneffenheden daar ("wiptegels") ook zijn verholpen.
Van alle werkzaamhden en het resultaat zijn in het webalbum van het hele project foto's te zien.
In november/december zullen er nog eiken en heesters worden geplaatst in de aangelegde plantvakken.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook