Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

enewsletter-300x225De afgelopen week is de kwartaalnieuwsbrief van de buurtvereniging uitgekomen.  
Welke onderwerpen komen er aan de orde in dit herfstnummer?
Een terugblik op de nazomerbarbecue, de werkzaamheden aan de Paterswoldseweg en het vernieuwde terras van café Bolhuis.
Verder het mogelijke einde van de Birma boekenbeurzen, een foto-expositie over de Eetbare Stad (ook onze buurt staat er bij), de wandelactiviteiten en het 15-jarige bestaan van onze Coop buurtsuper.
Kortom teveel voor één artikel op de website, maar het past allemaal net in deze herfst nieuwsbrief.

Mocht u de nieuwsbrief niet ontvangen hebben dan kunt u hem ook hier nog nalezen. Wilt u de volgende keer de nieuwsbrief digitaal thuisbezorgd geef dan uw naam en mailadres op de homepagina van deze site.

Had u zich aangemeld en toch niets gekregen? Misschien is er iets fout gegaan bij de invoer van uw adresgegevens. Stuur een mailtje naar de redactie en we controleren uw gegevens .

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook