Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

huisnummersEen nieuwe foto in de fotorubriek Buurtbeelden.
Foto's van de buurt, maar dan met aandacht voor het detail. 

Dit keer een fotocollage van de verschillende huisnummers in de buurt gemaakt door Yvonne ten Hoeve. Hiernaast staat de foto in klein formaat, een grotere versie staat op de rubriekspagina (zie De buurt... > Buurtbeelden).
Vind je het een leuk collage, het buurtbeeld kan worden gedownload en op een A4 worden afgedrukt.

Ook een leuk idee voor een buurtbeeld? Laat het ons weten of stuur je eigen buurtbeeld in (contact). We plaatsen het op de website op de Buurtbeeldenpagina en er komt een afdruk te hangen op het Badhuis.
 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook