Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

OOGTV heeft een serie programma's gemaakt over de wijken van de stad Groningen. Een beetje verstopt is in die serie "Van geen wijken weten" ook een deelaflevering gemaakt over onze Badstratenbuurt. De aflevering Zeeheldenbuurt en Badstratenbuurt kunt u terugzien op de website van OogTV.

Klik hier om het filmpje gelijk bij de Badstratenbuurt te starten (na 6 min). Wilt u ook een filmpje over/uit de buurt op onze website laten zien? Mail met de webredactie, dan overleggen we hoe en wat er kan.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook