Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

In de gemeenteraad is geklaagd over de toename van defecte straatverlichting binnen de stad (Dagblad van het Noorden, 22/11/12). Ook bij ons in de buurt is wel eens een lantaarn kapot.
Als er problemen zijn in de buurt met de straatverlichting, groenvoorziening of veiligheid kunnen die bij de gemeente worden gemeld. Je kunt daarvoor de gemeente bellen (het loket Beheer en Verkeer, T 050-3678910) of twitteren (@stadsbeheer050) of via hun website benaderen.
Sinds een half jaar is er ook een speciale app MeldStad beschikbaar (alleen voor Android en iPhone) waarmee de melding via je smartphone kan worden gedaan, zelfs met een foto erbij.
 
We hebben een directe link op onze site naar de gemeentekaart waarop de meldingen in onze buurt zijn te zien: kijk onder De gemeente... > kaart met meldingen/klachten. Momenteel zijn er 2 meldingen over defecte verlichting, een derde is vandaag toegevoegd.
Zie de gemeentelijke website voor meer info over het melden van problemen rond groen, verlichting en verkeer.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook