Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

boekenmarkt

Aanstaande donderdag 29 Nov. 2012 is er nog 1 keer een Badstratenbuurt Birma Boekenbeurs. 
Het doel is geld inzamelen voor het Educatief project voor weeskinderen in Birma van Jacky Meester. Maar het is ook een mooie manier om goedkoop uitgelezen boeken te kopen van buurtgenoten voor uzelf of als sinterklaaskado.

Badstratenbuurt Birma Boekenbeurs
donderdag 29 november 2012
17.00 tot 19.00 uur
in het Badhuis

De boeken gaan weg voor vaste prijzen. De opbrengst gaat mee naar Birma waarover Jacky meldt: "Het leslokaal bij het weeshuis in Birma is klaar. We hebben nu geld gegeven voor verbouw van de keuken en een waterput. Wij ( Jacky Meester en kleindochter Margien ) gaan er deze winter weer heen en willen nog graag geld meenemen voor de inrichting van de keuken."

Meer weten over het project? Kom langs bij Jacky in het Badhuis of lees de eerdere berichten en nieuwsbrieven op deze website.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook