Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

pendukaVrijdagmiddag en avond 30 november is er in de Pendukawinkel aan de Westerbadstraat 51 een kijk- en koopfeest. Maak kennis met Penduka en de produkten die deze vrouwenorganisatie in Namibie maakt. Mooie linnen en katoenen lakens,  lopers enz, maar ook wijn en sieraden.
Dat komt mooi uit zo voor de Sinterklaas.

U bent welkom van 12 uur 's middags tot 20 u 's avonds.
 Bekijk de flyer over deze home party

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook