Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

kerstshow zijlstra

Met de kerst in het vizier is het voor onze bloemstylist Hans Zijlstra weer de gelegenheid om uit te pakken: de winkel is geheel in zilver/witte kerststemming gebracht. 


Op donderdag 6 december bent u uitgenodigd om langs te komen in zijn winkel aan de Eeldersingel 34-36 op een speciale  avondkersthow. Er zijn van 17 tot 21 uur ook diverse demonstraties te bekijken onder het genot van  een hapje en een drankje.

Om het nog leuker te maken geldt er die avond een korting van 20% op de gehele collectie !

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook