Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

nieuwe eikenboomDe afgelopen week zijn de eikenboompjes geplaatst in de boomperken die deze zomer bij de herinrichting van de Paterswoldseweg zijn aangelegd. Daarmee zijn het de enige loofbomen in onze buurt die op dit moment nog (weliswaar bruin, maar toch) blad dragen. De bomen hebben al een redelijk formaat, maar zullen de komende jaren nog gestaag groeien en de Paterswoldseweg een mooi groen uiterlijk geven.
Volgend voorjaar volgen dan nog de beloofde struikjes die rond de bomen komen te staan.

Voor meer bomen en foto's van het gehele project zie het webalbum van de herinrichting.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook