Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

europeesparlementOp donderdag 4 juni kon er weer gestemd worden voor het Europees Parlement. Het Badhuis heeft hiervoor als stemlokaal dienst gedaan. In totaal hebben hier 449 mensen hun stem uitgebracht. Hieronder staat de verdeling van deze stemmen over de diverse partijen.

1. CDA 31
2. PvdA 67
3. VVD 52
4. Groenlinks 99
5. SP 26
6. Christenunie/SGP 13
7. D66 100
8. Newropeans 6
9. Europa Voordelig!&Duurzaam 1
10. Solidara 1
11. Partij voor de Dieren 25
12. Europese Klokkenluiders Partij 0
13. De Groenen 0
14. PVV 26
15. Liberaal Democratische Partij 1
16. Partij voor Europese Politiek 0
17. Libertas 0
Blanco 1

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook