Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

collageMet een nieuwjaarsrolletje en een glaasje is in het Badhuis vrijdag het nieuwe jaar ingewijd. Veel wensen werden uitgewisseld en ook de ecokerstboom kreeg nog even aandacht.

De oplossing van de kerstpuzzel in de winternieuwsbrief is ook bekend gemaakt: buurtwebsite was het woord dat gevonden moest worden. De opgaven waren voor veel mensen ogenschijnlijk erg moeilijk. De inzendingen die zijn ingestuurd waren echter alle drie goed. De winaar van de magnetron is Martin Hoekstra geworden en die was daar erg blij mee (zie de fotocollage).

Klik hier voor een grotere versie van de fotoimpressie.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook