Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

niemeyer

In en rond tabaksfabriek Niemeyer zagen omwonenden de afgelopen weken flink wat extra activiteiten.  Buurtbewoonster Duurke heeft voor ons poolshoogte genomen wat er nu gaande is.

Door grotere vraag naar tabak wordt er geinvesteerd in nieuwe machines. Vorig jaar was dat in het productiegebouw, nu is men vooral bezig in het witte gebouw. Ook daar gaat het om nieuwe installaties die via het dak en ook via de voorgevel naar binnen worden geloodst (zie hier een grotere foto). Vanwege deze uitbreiding werkt een deel van het personeel in 3 ploegen en enkele afdelingen gaan zelfs in een 4 ploegensysteem werken. In totaal werken er zo'n 300 mensen bij Niemeyer.

Wat betreft het kantoorgebouw in de Theodorus Niemeyerstraat. Dat is verkocht aan een projectontwikkelaar. Daar heeft men de bedoeling er wooneenheden van te maken, maar daar is verder weinig van bekend bij Niemeyer. Er werken nu nog enige administratieve mensen van hen, de overdracht zal officieel dit voorjaar/deze zomer plaatsvinden.

Wie meer wil weten kan contact opnemen op met Niemeyer: zie onze buurtbedrijvenpagina.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook