Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

ScreenBean-NoticeAanstaande zondag 24 maart houden we de jaarlijkse ledenvergadering van de Badstratenbuurtvereniging.
Alle bewoners van de buurt zijn automatisch lid en welkom op deze vergadering.
We beginnen om 16 uur met het verslag over 2012, zowel de activiteiten, gebeurtenissen als de financien komen aan bod. Daarna bespreken we de plannen, activiteiten en onwtikkelingen voor dit jaar.
Belangrijke onderwerpen zijn de invulling van het verkochte Niemeyer kantoorpand en de plannen voor ondertunneling van het spoor.
Kom langs als u meer wilt weten of uw mening hierover wilt geven.

Lees ook de recent verschenen voorjaarsnieuwsbrief voor meer achtergrondinformatie (zie de nieuwsbrief en de aanvuling).

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook