Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

logo BVB transparantVanmiddag is de jaarlijkse ledenvergadering van onze Badstratenbuurtvereniging weer gehouden.
Een twaalftal buurtbewoners (incl. bestuur) had de kou getrotseerd om het afgelopen jaar te bespreken.
Een kort verslag:

 • Het verslag van de jaarvergadering van vorig jaar is niet doorgenomen, maar kunt u hier nalezen. Mochten er nog vragen of opmerkingen over zijn, dan kunt u die (uiterlijk 1 april) mailen aan voorzitter Geke.
 • Daarna werd het jaarverslag over 2012 doorgenomen: wat deed het bestuur, welke activiteiten waren er, wat gebeurde er in het Badhuis en wat kwam er allemaal langs op de website. Binnenkort komt dit ook op deze site beschikbaar voor de thuisblijvers.
 • Penningmeester Hans heeft de zaken financieel verantwoord en de kascommissie heeft hiermee ingestemd. De conclusie was dat de zaken er financieel nog gezond voorstaan.
 • In de rondvraag kwamen nog aan de orde:
  • de toenemende geluidsoverlast vanuit het Stadspark. (Yvonne)
  • de ondertunneling van het spoor bij de Paterswoldseweg
  • het Niemeyerkantoor als studentenhuisvesting (omwonenden kunnen een zienswijze (voorafgaand aan bezwaar) indienen, procedurele details zijn nog onduidelijk)
  • het samen koken/samen eten plan in april te houden in het Badhuis
  • de zonnepanelenactie van Robert van Dijk

Na de afsluiting werd er onder het genot van "hausgemachter Gl├╝hwein" (het was tenslotte winters koud) nog gezellig nagepraat.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook