Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

herrie plaatje

Het overleg van omwonenden over de toenemende geluidsoverlast door Stadspark evenementen heeft geleid tot een gezamenlijke actiegroep. De actiegroep heeft zich "Feesten Uit Balans (FUB)" genoemd als tegenhanger van het plan van de gemeente Feesten in Balans waarin een uitbreiding van frequentie en maximale geluidsniveaus bij evenementen wordt voorgesteld.

Vanuit de Grunobuurt, Laanhuizen, Badstratenbuurt, Zeeheldenbuurt en Buitenhof maken individuele mensen uit de buurten en leden van de buurt/wijkverenigingen deel uit van de FUB. Na een eerste inventarisatie komen er nu ook concrete acties.

De buurtvereniging heeft bij de gemeente een zienswijze op het voorstel tot wijzigen van het bestemmingsplan ingediend. Dit is de eerste stap om bezwaar te kunnen maken tegen het voorstel als het later mogelijk wordt vastgesteld.

Met een artikel in het Dagblad van het Noorden is er ook al journalistieke aandacht voor de actiegroep.

Lees hier de door het bestuur ingestuurde zienswijze op het voorstel tot wijziging van het bestemmingsplan. Ben je het wel (of juist niet) eens met dit bezwaar? Laat het ons weten.

Heb je ideeen over de gemeentelijke plannen, wil je meedoen aan de actiegroep? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De actiegroep FUB heeft inmiddels ook een eigen website (feestenuitbalans.nl) en een Twitteraccount (@feestuitbalans).

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook