Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

zonne energeiVoortgangsbericht buurtactie zonnepanelen

Inmiddels is bekend welke installateur de zonnepanelen gaat installeren:
APSolar uit Kropswolde.

De prijzen zijn iets lager uitgevallen dan op www.collectiefbadstratenbuurt.nl staat vermeld.
Tot nu toe hebben 11 mensen aangegeven dat zij interesse hebben om deel te nemen aan de actie. Voor hen wordt in april een persoonlijke offerte gemaakt door de installateur. Aan de hand van deze offerte kunnen mensen beslissen of zij definitief gaan deelnemen.


Interesse?
U kunt tot 12 april een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Robert van Dijk (Eelderstraat 9) komt dan bij u langs om met u te overleggen.

Voorlichtingsavond
Op woensdag 10 april wordt er in het Badhuis van 19.00u tot 21.00u een bewonersavond georganiseerd, waarbij ook de installateur
aanwezig zal zijn. U heeft dan de gelegenheid om vragen te stellen en te zien wat de zonnepalen in uw geval gaan kosten.

Lees ook het vorige bericht over deze actie.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook