Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Feest bij cafe Bolhuis

Op de laatste koninginnedag organiseert Cafe Bolhuis dit jaar een kinder vrijmarkt.
Kinderen tot 10 jaar mogen op het plein voor het cafe spulletjes aan de man brengen of hun muzikale talenten laten horen.

Vanaf 10 uur 's morgens is het cafe open en kunnen kinderen zich installeren. Breng zelf een kleed mee om je spullen uit te stallen. Het cafe zorgt voor wat te drinken en een snack.

Voor de volwassenen is er een groot televisiescherm waarop zowel de abdicatie als de huldiging gevolgd kunnen worden. Voor iedereen is er een verrassing (natuurlijk oranje) bij de koffie.
Komt allen, we hopen op een mooi oranjezonnetje!

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook