Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

buurtetenHet buurtetentje van zondag 21 april was een heel gezellig en smakelijk samenzijn.
Met 8 koks was er een mooi palet aan kleuren en smaken te zien en te proeven voor de in totaal 15 eters.
We aten:
Voorafjes van de Souk en zelfgemaakte pesto en hummus, lamsstoofvlees, marokkaanse kikkerwten, couscous, wortelsalade, groene sla, makreelsalade en een bijzonder toetje kiwibavarois.
Afgesloten met muntthee of koffie en daarna even samen afwassen.
Alle recepten zijn in een nieuwe rubriek Buurtkeuken gezet, zie in het websitemenu bovenin onder De buurt... > Buurtkeuken.
Ja, u begrijpt het al, het was voor herhaling vatbaar. Wanneer weten we nog niet, hou de website in de gaten.
Wie naast de recepten ook nog beelden van het gebeuren wil zien, kan door het webalbum bladeren.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook