Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

FuB

De actiegroep Feesten Uit Balans heeft de afgelopen week flyers verspreid om buurtgenoten te attenderen op haar activiteiten en de mogelijkheden om te protesteren bij ervaren overlast van Drafbaan/Stadspark festiviteiten.

Het muziekfestival Dance Experience XL van afgelopen zaterdag heeft tot veel reacties en klachten geleid via Twitter en mail bij de actiegroep en ook bij de gemeente.
Op dinsdag 14 mei zal ook in OogTV aandacht worden besteed aan de geluidshinder en de gemeentelijke plannen voor uitbreiding van de stadsparkactiviteiten.
De actiegroep wil in gesprek blijven met de gemeente en de politiek om duidelijk te maken dat uitbreiding van evenementen niet gewenst is en dat de geluidsnormen voor de Drafbaan aangepast moeten worden.

Meer info: lees de flyer of kijk op de actiwebsite  http://feestenuitbalans.nl/ 
Reageer per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Twitter @FeestUitBalans

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook