Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

ScreenBean-NoticeOp 21 mei j.l. is er een informatieavond gehouden over de vergunningverlening rond de bouwplannen van het verkochte kantoorpand van Niemeyer.

Zo'n 14 buurtbewoners zijn hier geinformeerd door een vertegenwoordiger van de dienst RO/EZ van de gemeente.
De vergunning is per 7 mei j.l. verleend omdat aan alle geldende eisen werd voldaan aldus de gemeente. Het is nog tot 6 weken na 7 mei mogelijk bezwaar te maken tegen de vergunning. In een kort verslag kunt u meer lezen over vergunningverlening en de plannen die de koper met het pand heeft.

Lees hier het verslag van de informatieavond.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook