Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

buurtbarbecueOp de langste dag, vrijdag 21 juni, was dit jaar de buurtbarbecue.
Het weer was niet optimaal, maar met een partytent er boven kon de het bakken en braden droog plaatsvinden. 
Zo'n 20 buurtbewoners tussen 1 en 84 jaar hebben gezellig samen genoten van zelf meegebrachte vleeswaren en vega, vis verrassingen. Met een lekker glaasje en heerlijke salades was het een goede maaltijd.
Met koffie erbij was ook het samen afwassen en opruimen geen grote straf meer.

Kijk in het webalbum voor nog wat meer foto's.
Misschien later deze zomer nog eens een barbecue? Hou de website in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief/nieuwsflits. Dan hoef je het niet te missen.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook