Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

sluisbrug

De brug over de sluis wordt deze en volgende week 2x buiten gebruik gesteld.

Op 28 augustus (Bommen Berend) wordt het bruggetje 's avonds afgesloten (voor verkeer) tijdens het afsteken van het grote vuurwerk in de Zuiderhaven.
Ook de Eeldersingel, Emmasingel, Sluiskade en Steenhouwerskade zijn van 21-24 u afgesloten voor alle verkeer.
Informatie van de Koninklijke Vereniging Volksvermaken Groningen.

Volgende week op 4 en 5 september wordt er onderhoud gepleegd aan de brug en is deze dag en nacht niet toegankelijk. Het brugdek wordt vernieuwd en de leuningen worden vervangen.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook