Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

wijktoekomst

Woont u met plezier in de buurt? Zou u er graag dingen veranderen? Meer winkels, minder studenten, grotere huizen of juist niet? Gezamenlijk met de omliggende buurten (Zeeheldenbuurt, Laanhuizen en de Grunobuurt) willen we als bewoners met elkaar en de gemeente praten over onze buurt en de toekomst.
U las er al over in de zomernieuwsbrief.

De eerste bijeenkomst is volgende week woensdag 18 september vanaf 19:30 u
(inloop vanaf 19 u)

in het Willem Lodewijk Gymnasium aan de Verzetstrijderslaan 220.
U/ jij bent van harte welkom !

Lees de flyer voor meer informatie.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook