Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

bbq buiten

Vrijdag 6 september leek een perfecte nazomerdag voor onze barbecue. Het werd ook echt gezellig en dankzij onze nieuwe partytent kon alles gewoon doorgaan ook toen er een flinke bui overkwam.

Een deel van de mensen klonterde samen onder de tent en bleef zo droog en vlak bij het vlees. Anderen gingen gewoon binnen zitten waar voor de kinderen patat en kroketten werden geserveerd (met dank aan café Ons Moeke).
Kijk in het webalbum voor grotere foto's.

barbecue binnen

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook