Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

tunnelplan a

Op het 4-wijkenoverleg is door Prorail een presentatie gegeven over de aanleg van de tunnel (onderdoorgang) in de Paterswoldseweg onder het spoor. 
Samengevat wordt er gekeken naar 2 mogelijkheden:
variant A) een smallere tunnel met een fietspad aan onze kant van de Paterswoldseweg (zie plaatje) of
variant B) een (duurdere) variant met een fietspad aan beide kanten.

In beide gevallen is de toegang voor auto's naar de Niemeyerstraat niet meer mogelijk. De hiervoor bedachte oplossing met een weg over/langs het Badhuisplein moet ook laden/lossen voor de Coop en parkeren voor het Niemeyerpersoneel mogelijk maken. Dit betekent een grote verstoring van het Badhuisplein en de Kleine Badstraat.
U kunt de hele presentatie hier bekijken.

De buurtvereniging wil graag van u horen wat u van de varianten vindt en nodigt u uit om er op een herfstborrel op vrijdag 8 november in het Badhuis over te praten.
Prorail en de gemeente willen half november (waarschijnlijk woensdag 13/11) een voorlichting geven aan alle omliggende buurten waarop vragen over de varianten, de aanleg, verkeerstromen en procedures gesteld kunen worden. Daarvoor krijgen alle bewoners nog een uitnodiging van Prorail toegestuurd.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook