Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

buurtagent van bruggen

Mijn naam is Gertjan van Bruggen en ik ben sinds dit voorjaar wijkagent in de wijken Laanhuizen, Grunobuurt, Zeeheldenbuurt, Badstratenbuurt, Stadspark en Industrieterrein Peizerweg. Ik heb de plek overgenomen van Johan Bloem, die nu een andere wijk onder zijn hoede heeft. Hiervoor werkte ik als wijkagent in De Wijert. Ik werk nauw samen met de wijkagenten van de aangrenzende wijken: Martin Tillema (Rivierenbuurt en omstreken), Martin van Wieringen (Oosterpoort en omstreken) en Wilko Koster (jeugdagent).

Onze hoofdtaak als wijkagent is het bijdragen aan een veilige leefomgeving. Hierin heeft de wijkagent een signalerende en adviserende rol. Wij richten onze aandacht daarbij onder andere op geweldszaken, inbraken of andere strafbare feiten, maar ook op diverse vormen van overlast, zoals drugsoverlast of schennisplegers. We werken veel samen met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties.

Met vragen of voor advies over zaken die in de wijk spelen, kunt u bij ons terecht. Maar ook uw ideeën en initiatieven kunnen zeer waardevol zijn. Spreek ons daarom gerust aan. U kunt natuurlijk ook bellen via 0900-8844. 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook