Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Vrijdag a.s. houden we een herfstborrel in het Badhuis met als gespreksonderwerp de tunnel in de Paterswoldseweg.
Buurtborrel over de tunnelplannen
vrijdag 8 november 
in het Badhuis
vanaf 17u deur open, 17:30 presentatie beschikbare info

Binnenkort komt er een informatieavond van Prorail (en de gemeente?) over de bedachte mogelijkheden van uitvoering. De buurtvereniging heeft voorinformatie is benieuwd wat de bewoners van de plannen vinden. Zodat we tijdig goede vragen kunnen stellen en/of problemen in kaart brengen en alternatieven voorstellen.

Kom langs, praat mee onder het genot van een drankje. De tunnel heeft grote invloed op de Badstratenbuurt !!
Bekijk het tunneldossier op onze website als je nu al meer wilt weten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je vrijdag niet kunt en een vraag/opmerking hebt.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook