Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

De beloofde informatieavond over de tunnel in de Paterswoldseweg zal gehouden worden op woensdag 13 november a.s. in het Willem Lodewijk Gymnasium aan de Verzetsstrijderslaan.
ProRail stuurt naar alle adressen in onze buurt (en de andere omringende wijken) een uitnodiging om deze avond bij te wonen. U kunt deze brief hier alvast lezen.

Wilt u alles weten/vragen over de plannen, kom dan naar deze avond !
Aanstaande vrijdag kan in het Badhuis vanaf 17u met een drankje alvast met medebewoners en het bestuur worden besproken wat onze zorgen, kritiekpunten, vragen (moeten) zijn. 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook