Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Edo StukjeAfgelopen vrijdag is Edo Stukje, uitbater van café Bolhuis overleden.
Sinds begin van dit jaar was zijn gezondheid verslechterd en nu is hij op 67-jarige leeftijd in een verzorgingshuis in Zuidhorn overleden.
Edo Stukje heeft het café vanaf 1981 gerund (ruim 30 jaar !!) en het was een geliefde pleisterplek van een een vaste groep klanten uit de hele stad en daarbuiten. Die band van de bezoekers met het Edo en zijn café bleek ook toen enkele jaren geleden in een gezamenlijke actie het etablissement door een aantal vrijwilligers hebben opgeknapt en geverfd. Het is wel altijd een bruine kroeg gebleven met een sportieve inslag mede vanwege de belangstelling daarvoor van Edo. Hij heeft ook een eigen renpaard gehad (naam ook Edo Stukje) en was sponsor en fan van voetbalvereniging GRC en korfbalclub Nic. 

Dinsdagavond 12 november is er van 20 tot 22 uur gelegenheid om in café Bolhuis bij het overlijden stil te staan.
11/11 aangepast. Zie ook de rouwadvertentie in het Dagblad van het Noorden.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook