Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

wijktoekomstStap 2: Van ideaal naar praktijk

In september hebben we op de 1e bijeenkomst over de toekomst van onze wijken nagedacht en gesproken over hoe de ideale wijk van de toekomst eruit zou moeten zien.
We weten wat we willen. Hoe gaan we dat met elkaar voor elkaar krijgen?
Kom op de vervolgbijeenkomst

      Woensdag 27 november
      19:30 Willem Lodewijk Gymnasium (Verzetsstrijderslaan 220)
      Iedereen is welkom! (ook als u er de eerste bijeenkomst niet bij was)

Lees de uitnodiging, die wordt ook bij u thuisbezorgd.

BurgerKrachtStad
De Toekomstbijeenkomsten voor de Badstratenbuurt, Zeeheldenbuurt, Laanhuizen en Grunobuurt worden georganiseerd door de vier buurtorganisaties in samenwerking met de gemeente Groningen. 
De gemeente Groningen wil beter luisteren naar wat burgers zelf willen en ze meer ruimte geven hun wensen te realiseren. 

Meer informatie: www.gemeente.groningen.nl zoekwoord ‘BurgerKrachtStad’

 

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook