Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Prorail logoVia Prorail is het officiele verslag van de informatieavond op 13/11 over de tunnel in de Paterswoldseweg beschikbaar gekomen. Dit is gemaakt door een ingehuurde notulist en bevat een kort verslag van de presentatie van Bert Kassies en een puntsgewijze opsomming van de gemaakte opmerkingen en gestelde vragen (zie het verslag). De presentatie was al eerder beschikbaar gesteld.

Meedoen in de klankbordgroep?

Zoals in het verslag gemeld komt er een klankbordgroep waarin buurtbewoners betrokken worden over de uitwerking van de plannen en de uitvoering. In hoeverre daadwerkelijk invloed kan worden uitgeoefend werd op de avond al betwijfeld, maar het is nog mogelijk je hiervoor aan te melden. Dat kan door dit in een mail aan Prorail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kenbaar te maken. Het is de bedoeling op korte termijn een eerste bijeenkomst te houden.

Alle geregistreerde aanwezigen hebben het verslag, de presentatie en een evaluatieformulier van Prorail ontvangen. Alle documenten zijn in ons tunneldossier in te zien.
Het Prorail evaluatieformulier (voor mensen die geen mailadres hebben opgegeven) moet worden gedownload om het te kunnen invullen.
Daarna kan het als bijlage worden opgestuurd naar Prorail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook